VAŠA ČAROBNA BUDUĆNOST

Vi ste kreator svog života, a zahvalnost je vaš čarobni alat kojim stvarate najčudesniji život. Sad ste kroz ove magične vježbe položili temelje, a s alatom zahvalnosti podižete nove katove na zgradi svog života. Vaš će se život sve više uspinjati, sve dok ne dosegnete zvijezde. Nema kraja visinama koje možete dosegnuti kroz zahvalnost i nema kraja magiji koju možete doživjeti. Beskonačna je poput zvijezda u svemiru!

»Izgovarati riječi zahvalnosti pristojno je i ugodno, djelovati u skladu sa zahvalnošću velikodušno je i plemenito, ali Uvjeti zahvalnost, pravi je raj.«

JOHANNES A. GaERTNER (1912.--I996.)

PROFESOR, TEOLOG. PJESNIK

Idealan način na koji možete nastaviti raditi jest da održavate temelj zahvalnosti koji ste podigli te da ga postupno nadograđujete, stalno produbljujući svoj osjećaj zahvalnosti. Što više vježbate zahvalnost, to ćete je moći dublje osjetiti, a što vam je zahvalnost dublja, to ćete joj morati posvećivati manje vremena. Evo nekoliko uputa:


Ako tri dana tjedno radite vježbu prisjećanja magije ili je kombinirate s dvije druge magične vježbe po vlastitom izboru, trebali biste održati svoj sadašnji temelj zahvalnosti, istodobno nadograđujući magiju u svom životu, tako da vam život postaje sve bolji i bolji. Primjerice, mogli biste prvog dana raditi vježbu prisjećanja magije, drugog dana vježbu čarobnih odnosa, a trećeg vježbu čarobnog novca.

Ako četiri dana u tjednu radite vježbu prisjećanja magije ili je kombinirate s tri druge magične vježbe po vlastitom izboru, održat ćete sadašnju razinu zahvalnosti i ubrzati ostvarivanje magije.

Ako pet dana tjedno radite vježbu prisjećanja magije ili je kombinirate s četiri druge magične vježbe po vlastitom izboru, uvelike ćete povećati osjećaj sreće i intenzitet magije u svakom području svog života i u svim životnim okolnostima.

Ako šest ili sedam dana tjedno radite vježbu prisjećanja magije ili je kombinirate s bilo kojom drugom magičnom vježbom po svom izboru, postat ćete istinski alkemičar koji u zlato može preobraziti doslovno sve!

Preporuke za vježbanje magije

Da bi se magija nastavila odvijati u važnim područjima vašeg života, kao što su zdravlje, odnosi, karijera, unutarnja sreća, novac i materijalne stvari, mogli biste jednom tjedno raditi posebne vježbe za svako područje. Međutim, ako želite povećati magiju u bilo kojem području svog života, trebali biste za to područje vježbati nekoliko puta tjedno raditi detaljnije i intenzivnije vježbe. Ako se ne osjećate dobro, vjerojatno ćete magične vježbe za zdravlje raditi svakog dana, a možda i nekoliko puta dnevno.

Sljedeće preporuke će vas s lakoćom usmjeriti prema magičnim vježbama koje će imati najsnažnije i najbrže djelovanje na tom području. Pridržavajte se preporuka za neko određeno područje najmanje tri tjedna, radeći svaku preporučenu vježbu jednom tjedno:

ODNOSI

Čarobni odnosi 

Čarobni prah za sve

Magijom iscijelite svoje odnose 

Čarobni štapić

(Vježbu čarobnog štapića možete raditi za ljude koje poznajete, koristeći se pri tom fotografijama, ili za ljude koje ne poznate, bez fotografija.)

Čarobno zrcalo

Prisjetite se magije


ZDRAVLJE

Čarobno zdravlje

Čarobni prah za sve

Čarobno i čudesno iscjeljenje

Čarobni zrak koji udišete

Čarobni štapić

( Vježbu čarobnog štapića možete raditi za ljude koje poznajete, koristeći se pri tom fotografijama, ili za ljude koje ne poznate, bez fotografija.)

Prisjetite se magije


NOVAC

Magnet za novac

(Ako dosad niste radili magičnu vježbu magnet za novac, svakako barem jednom dovršite sve korake. Ako ponavljate ovu vježbu, možete početi od četvrtog koraka.)

Čarobni štapić

(Vježbu čarobnog štapića možete raditi za ljude koje poznajete, koristeći se pri tom fotografijama, ili za ljude koje ne poznate, bez fotografija.)

Čarobni novac

Čarobni ček

Čarobno zrcalo

Prisjećanje magije


KARIJERA

Djeluje poput magije

Čarobni prah za sve

Čarobni štapić

(Kad vježbu čarobnog štapića radite za karijeru, možete i drugim ljudima slati uspjeh. Kad drugima želite uspjeh, to će ubrzati ostvarenje uspjeha u vašem životu.)

(Vježbu čarobnog štapića možete raditi za ljude koje poznajete, koristeći se pri tom fotografijama, ili za ljude koje ne poznale, bez fotografija.)

Čarobno zrcalo

Prisjećanje magije


VAŠE ŽELJE

Čarobni prah za sve

Neka se ostvare sve vaše želje

(Ako dosad niste radili vježbu ostvarite sve svoje želje, svakako barem jednom prijeđite sve korake. Ako ponavljate ovu vježbu, možete početi od trećeg koraka.)

Pred vašim vlastitim očima

Čarobni štapić

(Vježbu čarobnog štapića možete raditi za ljude koje poznajete, koristeći se pri tom fotografijama, ili za ljude koje ne poznate, bez fotografija.)

Čarobno zrcalo

Prisejćanje magije


Vaš čarobni kamen

Vježba čarobnog kamena može postati dio vašeg svakodnevnog života tako što ćete i dalje držati čarobni kamen pokraj svog kreveta i koristiti vrijeme kad legnete u krevet kako biste se podsjetili da budete zahvalni za ono najbolje što vam se toga dana dogodilo. Svoj čarobni kamen također možete nositi u džepu i svaki put kad ga dodirnete neka vas podsjeti na nešto na čemu ste zahvalni.

Vaš čarobni prah

I vježba čarobnog praha za sve možete postati dio vašeg svakodnevnog života. Osim što ćete čarobnim prahom posipati sve ljude koji vam pružaju usluge, tu vježbu možete koristiti na još mnogo drugih načina. Čarobnim prahom možete poprskati sve i svakoga! Ako vam je šef mrzovoljan, potajno ga poprskajte čarobnim prahom. Isto možete učiniti i s članom obitelji ili voljenom osobom ako su neraspoloženi, ili s bilo kojom osobom koju susretnete, a dobro bi joj došlo malo magije u životu. Magiju možete širiti gdje god da se nalazite te posipavati čarobni prah po manjoj i većoj djeci, po biljkama u svom vrtu, po svojoj hrani i piću, svom računalu ili pošti prije nego je otvorite, po svom novčaniku, automobilu, telefonu prije nego što nekoga nazovete ili vas netko nazove, po svim okolnostima koje želite poboljšati. Samo o vašoj mašti ovisi na što ćete sve posipati čarobni prah!